Тоа е нова рекреативна игра, особено популарна

во Европа,а сега многу актуелна и  во хотелот Kaimak Inn.

Замислите дека  во затвор заедно со вашите пријатели!

Осудени доживотно.Вашата едина  шанса да се спасите е да избегате ..

Се организирал бунт во келиите на горниот спрат  и сите стражари се таму.Тоа е вашата шанса!

Можете да избегате пред да се вратат…

Загатки, загатки, кодекси … ќе ве доведат до клучот на излезната врата!

Играта не е врз основа на физичка сила,потребна е логиката и вашата соработливост со останатите од тимот.

Групи, парови, па дури и семејства со постари деца

(2-6 луѓе) можат да учествуваат во оваа забавна и воопшто не  опасна игра.

Незаборавно искуство …

Адреналинот зголемен на максимум…

Проверка на можностите на својот ум …

1 излез. .

1 тим . .

1 закључена соба. . .

1 саат на располагање….