Comfort соби

Comfort соби

На 1-виот кат се наоѓаат 20 удобни соби кои со ѕидови од камен и романтичниот мебел асоцираат на еден друг романтичен период.Во овие соби можат да се сместат две возрасни…

1 double bed
2 adults and 1 child up to 5 years old
Junior Suites

Junior Suites

На вториот спрат на xотелот се наоѓаат  20 мали апартмани,тоа е во суштина  еден простор на два нивоа, тука можат да се сместат до 4 возрасни особи. На горното ниво…

1 double bed and 1 couch
3 adults or 2 adults and 2 children
2 levels
Соби за лица со посебни потреби

Соби за лица со посебни потреби

Постојат 2 двокреветни соби специјално прилагодени за лица со посебни потреби, со комотно купатило, туш и специјална поддршка. Овие соби се лесно достапни ,имаат посебни рампи и простран лифт за…

1
2 adults
20 τ.μ. - 1 επιπέδου