Το ξενοδοχείο Kaimak Inn Spa & Resort που βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” του Υπουργείου Τουρισμού για την περίοδο από 23/10/2020 έως 31/12/2020 και προσφέρει προνομιακές τιμές σε όλους τους δικαιούχους.

Απολαύστε 4 διανυκτερεύσεις στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας, και εξερευνήστε όλα τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και δίνει στους δικαιούχους την δυνατότητα να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο έως και το τέλος του 2020. Μέσω του προγράμματος επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του προγράμματος μπορείτε να δείτε στην σελίδα του προγράμματος.

Τιμές συμμετοχής δικαιούχων

  • Μονόκλινο δωμάτιο
    25€/διανυκτέρευση το άτομο
  • Δίκλινο δωμάτιο
    20€/διανυκτέρευση το άτομο
  • Τρίκλινο δωμάτιο
    17,5€/διανυκτέρευση το άτομο

* Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται καθημερινό πλούσιο πρωινό καθώς και όλοι οι νόμιμοι φόροι εκτός από τον ειδικό φόρο διαμονής που ανέρχεται στα 3€/διανυκτέρευση για το κάθε δωμάτιο και επιβαρύνει τον δικαιούχο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας