Добредојдовте Kaimak Inn

Spa & Resort

На надморска височина од 800 метри, во подножјето на Кајмакчалан, во срцето на зелениот рај и во непосредна близина на традиционалното село  Свети Атанас се наоѓа хотелот Kaimak Inn.

Како вистински скапоцен бисер камениот хотел со четири ѕвездички ,совршено комбинира од  една страна тишина и опуштеност во природа ,а од друга страна спортски активности и забава,обезбедени од планината и селото.

Убавината на пејзажот, прекрасната клима и многу атракции во поширокиот регион на хотелот, го прави совршен избор за вистински одмор и рекреација.

Testimonials

Αγαπητοί μας πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξαιτίας ορισμένων δυσμενών καταστάσεων, το ξενοδοχείο μας δεν θα λειτουργήσει τη φετινή χειμερινή σεζόν 2022-2023.

Ανυπομονούμε να είμαστε σύντομα ξανά κοντά σας, για να σας προσφέρουμε τη ζεστή μας φιλοξενία ακόμα πιο ανανεωμένοι!