На вториот спрат на xотелот се наоѓаат  20 мали апартмани,тоа е во суштина  еден простор на два нивоа, тука можат да се сместат до 4 возрасни особи.

На горното ниво се наоѓа спалната соба,а на долното дневниот престој со камин,еден тросед со возможност да се сместат за спиење уште 2 особи.

Апартманите исто поседуваат купатило со џакузи када за 2 особи