Në katin e 2 ka 20 Junior Suites prej  guri me  hapësirë të vetme, dy nivele, mund të mirpriten   deri në 4 persona.

Në nivel të lartë është i hapur për të niveli të ulët ndodhet dhoma  gjumi gjymit. Nivelimë iulët është livingroom, kukanjë divankanate (të cilatmundtë fle 2 fëmijë ose 1 irritur) dheoxhak.

Dhe 20 Junior Suites gjithashtu kanë një vaskë me idromasaz për 2 persona.