Dhoma Qendrore konferenca

Hoteli ka një infrastrukturë të plotë për të akomoduar konferenca kërkuar dhe ngjarjet shoqërore  një sallë konferencash kryesore të 175 sq.m.

Dhomë ka pajisje të plotë audio-vizuale me mikrofona , video projektor, video wall , 2 LCD ekranet e TV 42-inch, flip chart dhe të sistemit të gjithë teknologjinë e fundit.

Kapaciteti kryesor i sallës së konferencave

Gjatësia 16.38 m
Gjërësi 10.68 m
Lartësi 3.5 m
Theatrical 180
School class 90
Π layout 40
Coctail 120
Banquet 100