Xhakuzi në natyrë të nxehtë për 6 persona

Kënaquni një përvojë emocionuese rigjallërimi jashtë vendit xhakuzi nxehtë! Një ndjenjë e ndryshme të relaksimit, plotësuar nga qetësia dhe ajri i freskët malore!

Μasazh

Duke kërkuar qetësi, relaksim dhe mirëqenien, ne ju jap mundësi për të shijuar një seancë masazh në një zonë të projektuar posaçërisht, duke siguruar çlirimin fizike dhe shpirtërore

(Spa në ndërtim e sipër)

Përgatitja e një Wellness unik dhe përtëritje në një sipërfaqe prej 700 sq.m.

Abjentet  tona  te reja  do të ketë:

 • pishinë të ndezur (tipi Riviera) me një ujëvarë qendrore
 • Mushroom dhe top me ujë.
 • Sauna
 • hamam
 • dhomë Salt
 • Jacuzzi Private
 • banja turke
 • dhoma masazh
 • masazh Thai
 • spa Rasul
 • Aromatherapy
 • terapi Color
 • Qendra Beauty me floktar, manikyr dhe pedikyr
 • Fitness
 • Dyqan dhuratash

E gjithë kjo në lidhje me mbi-specifikuar dhe shërbimet e reja do të bëjë Kaimak Inn një nga qendrat më të mëdha Spa në Ballkan