Drejtpërdrejt loja shpëtuar  ne hotel KaimakInn

 

Kjo është një lojë e gjallëruse shpëtuar.

Kjo është një aktivitet i ri rekreative, veçanërisht popullor në

jashtë vendit dhe tani erdhi në hotelin Kaimak Inn.

Ju jeni në burg së bashku me miqtë tuaj!

 

I dënuar në jetë. Shansi juaj e vetme është për të shpëtuar …

 

Papritmas, ka një rebelim në qelizat e katin e sipërm dhe rojet janë zhdukur! Kjo është shansi juaj!

 

Ju mund të shpëtojnë para se të kthehej;

 

Mister, puzzles, kodet … do t’ju çojë në dalje kryesore!

Loja nuk është i bazuar në forcë fizike, por në logjikën dhe aftësinë tuaj për të punuar me pjesën tjetër të ekipit.

Grupet, çifte dhe madje edhe familjet me fëmijë të moshuar

(2-6 persona) mund të marrin pjesë në këtë argëtim dhe aspak lojë e rrezikshme.

Përjetoni një eksperiencë të paharrueshme …

Të ndjehen të adrenalin fluturues …

 

Provoni aftësitë e mendjes suaj …

Një kompani…

Një dhomë të mbyllur…

1h…

1 dalje…