Mirëseardhje Kaimak Inn

Spa & Resort

Në një lartësi prej 800 metra në këmbët e Kaimaktsalan, në zemër të një fshat të gjelbër dhe ne distanca me  të vjetër Shën Athanasit qëndron Kaimak inn. Një perlë e vërtetë në këtë zonë, një hotel tradicionale gur-ndërtuar me katër yje i cili kombinon qetësinë e mjedisit natyror duke rënda aktivitete rekreative dhe sportive që ofrojnë fshatin simpatik dhe në mal imponuar.

Bukuria e peizazhit, klimën e mrekullueshme dhe shumë tërheqjet e Kaimak inn zgjedhje  për relaksim të vërtetë dhe rekreacion.

Testimonials

Αγαπητοί μας πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξαιτίας ορισμένων δυσμενών καταστάσεων, το ξενοδοχείο μας δεν θα λειτουργήσει τη φετινή χειμερινή σεζόν 2022-2023.

Ανυπομονούμε να είμαστε σύντομα ξανά κοντά σας, για να σας προσφέρουμε τη ζεστή μας φιλοξενία ακόμα πιο ανανεωμένοι!