Një tavane të lartë te mrekullueshme me hapësirë tradicionale arkitektonike me guri dhe tavan druri, oxhak, qilima pri dore dhe dritare të medha me pamje nga pylli dhe luginën e bukur. Dizajni i sofistikuar dhe atmosfera e ngrohtë janë të kombinuara harmonikisht me kuzhinë lokale dhe verëra të shkëlqyera të rajonit. Shërbimi i matur dhe miqësore dhe çmimet të përballueshme.

Restorant Rosa Canina është i hapur për ngjarjet ne vende  të ndryshmekorporatave.