Comfort Rooms

Comfort Rooms

Në katin e 1 ka 20 dhoma rehati të cilat janë me veshje guri dhe duke  krijuar një atmosferë romantike. Munden te qendrojn dy persona të rritur të një fëmijë…

1 double bed
2 adults and 1 child up to 5 years old
Junior Suites

Junior Suites

Në katin e 2 ka 20 Junior Suites prej  guri me  hapësirë të vetme, dy nivele, mund të mirpriten   deri në 4 persona. Në nivel të lartë është i hapur…

1 double bed and 1 couch
3 adults or 2 adults and 2 children
2 levels
Me aftësi të kufizuara

Me aftësi të kufizuara

Kaimak Inn ka 2 dhoma dyshe të përshtatura posaçërisht për njerëzit me aftësi të kufizuar, me një banjo të rehatshme, dush dhe një bar mbështetje. Të gjitha vendet  të hotelit…

1
2 adults
20 τ.μ. - 1 επιπέδου