Kaimak Inn ka 2 dhoma dyshe të përshtatura posaçërisht për njerëzit me aftësi të kufizuar, me një banjo të rehatshme, dush dhe një bar mbështetje. Të gjitha vendet  të hotelit janë lehtësisht të arritshme me rampa të veçanta dhe ashensor të gjerë në të gjitha nivelet.