Në katin e 1 ka 20 dhoma rehati të cilat janë me veshje guri dhe duke  krijuar një atmosferë romantike. Munden te qendrojn dy persona të rritur të një fëmijë nën 5 vjeç. Të gjitha 20  comfort rooms kanë ne tuallet  dush vaskë dhe idromasaz për dy persona.