Ariu strehimi: E vendosur në Nimfeo, ku, në një zonë të rrethuar prej 50 hektarësh në një lartësi prej 1350 m në një pyll natyrore, organizuar 10 ish arinjve qe mbaheshin atje.

Ju mund te vizitoni dhe te  udhëtojnë deri në strehimi Ariut.