Tek Loutraki ,13 km. Në perëndim të Aridea ka burimet minerale Pozar që rrjedhin në nxehtësi. 37 °, me përbërjen kimike të shquar. Uji ka shumë veti terapeutike. Të përshtatshme për spa dhe posiotherapi për tonin dhe relaksim.

Banjot janë të dy llojeve, të vogla 3-4 persona quajtur “vaska” dhe të mëdha 20 njerëz të quajtur “pishina”. Ajo punon edhe si një pishinë të madhe të hapur prej 25 metra, e cila është furnizuar me ujë të nxehtë dhe të ftohtë.